Met Robert Meijer als lijsttrekker kiest VVD Noordenveld voor verjonging

Tijdens een drukbezochte ledenvergadering van VVD Noordenveld is Robert Meijer uit Roden unaniem benoemd tot lijsttrekker voor de komende gemeenteraadsverkiezingen, welke worden gehouden op woensdag 21 maart 2018. Robert is 31 jaar, getrouwd, vader van een zoon en een dochter en al zijn hele leven woonachtig in Roden. In het dagelijks leven is hij projectcoördinator/ adviseur omgevingsmanagement bij N.V. Nederlandse Gasunie.
‘Ik ben zeer content met de voordracht en steun van de leden. Samen gaan we voor een klinkende overwinning op 21 maart’, aldus de enthousiaste Robert Meijer.
De tweede plaats op de kandidatenlijst wordt ingenomen door Free Hoving. Deze voormalig gemeentesecretaris en wethouder van de gemeente Rozendaal is sinds dit voorjaar weer woonachtig in Peize, het dorp waarin hij is opgegroeid. De 28 jarige Nanda Emmens uit Norg maakt de top 3 compleet. Nanda is werkzaam als innovatie deskundige in de zorg. Op de plekken 4 en 5 staan respectievelijk ondernemers Hotse van Wijk met specialisatie milieu en groen en Ivan Grosman o.a bekend als buurtbemiddelaar, beide heren zijn woonachtig in Roden. Jozien Schrale-Oranje, voorzitter van de VVD in Noordenveld: ‘ik ben zeer blij met deze kandidatenlijst, het is een prima mix van jong en oud, die met veel zin zich inzetten voor Noordenveld, ervaren en groen en tevens een prima spreiding over onze prachtige gemeente’.